PIZZERIA LA BELLA

PIZZERIA LA BELLA Pizza's - Shoarma - Doner - Pasta's - Steak

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 458 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria La Bella. Meer weten? Ontdek meer

8 mei 2022 om 19:27 Prima!
26 mrt 2022 om 20:38 Wat een kutservice. Om 17:50 besteld, om 19:30 was het er nog niet. Ik heb gebeld ja mevrouw het is er binnen 2 minuten bezorger is er bijna. 20 minuten later was het er nog niet. Eens maar nooit meer! Als je snel je eten wil, moet je niet hier zijn!
16 mrt 2022 om 20:11 Er zat cocktail sauce bij ipv knoflook sauce Erg jammer
15 mrt 2022 om 20:39 Ik had un de oomerking gezet dat een van de 4 doner zonder groente moest . Helaas waren ze allemaal met groenten
12 mrt 2022 om 21:37 Heerlijk eten, de verhouding kaas tomatensaus en de kip en groente was heel goed. We bestellen wekelijks hier en nooit teleurgesteld
31 jan 2022 om 12:24 Op tijd en goed warm. Top!
21 jan 2022 om 5:58 Bezorging was top pizza erg flauw
17 jan 2022 om 10:29 Prima op tijd. Wederom lekker. Vriendelijke bezorging.
15 jan 2022 om 19:31 Was heerlijk en niet duur echt een aanrader
13 jan 2022 om 20:55 Lekker gegeten. Beloofde bezorgtijd via thuisbezorgd was 20-30 min maar bleek achteraf 50 minuten dus dat was wel even een beetje een tegenvaller.
11 jan 2022 om 21:57 Weer lekker gegeten en bestelling was op tijd.
15 dec 2021 om 23:05 Lekker, snel en warm