PIZZERIA LA BELLA

PIZZERIA LA BELLA Pizza's - Shoarma - Doner - Pasta's - Steak

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 376 beoordelingen
17 jan 2021 om 23:03 Jammer dat wij 70 minuten moesten wachten maar kan me indenken dat het zondags drukker is. Het vlees was iets doorgebakken en een salade was vergeten. Normaal weinig klachten maar dit keer onder de maat.
6 jan 2021 om 16:21 Het was supersnel en superlekker
26 dec 2020 om 19:53 Bezorger stond aan de deur met alleen een kapsalon en zei dat hij niet wist waar de pizza was. Nog geen minuut later belt hij weer aan met een pizza in zijn hand. Vreemd. En jammer dat het eten koud was.
24 dec 2020 om 9:15 duurde heel lang en was niet lekker. en half koud
23 dec 2020 om 20:49 Lieve bezorgster die even belde dat ze bij de deur was. En lekkere pizza’s. We hadden de tijd aangegeven die we wilden en rond die tijd was het er ook.
23 dec 2020 om 19:04 Prima! Lekkere Turkse pizza’s gegeten. Voldoende salade ook erop..... was top!
1 dec 2020 om 23:55 Heerlijk was het zo als gewoonlijk
1 dec 2020 om 21:21 Prima
29 nov 2020 om 20:11 Twee en half uur gewacht op één kapsalon en één pizza... en dat ook nog een half gevuld bakje. Erg jammer!
29 nov 2020 om 4:40 Alles klar
14 nov 2020 om 10:47 Stond 45 minuten dus het kwam perfect uit dat we weg waren waren we ruim binnen de 45 minuten thuis. Word meneer boos op mij. Omdat ik te laat ben.
4 nov 2020 om 8:08 Donorvlees smaakte niet vers, dat merk je snel als het koud wordt. Helaas was eten dus niet echt warm. Met opwarmen in magnetron is het te doen, maar zou het liever verser hebben, zoals we van La Bella gewend zijn